Director of steering committee

Brief info

Jovan je advokat sa sedam godina profesionalnog iskustva. Radio je u vodećim advokatskim kancelarijama u Srbiji, u odeljenjima za nepokretnosti, energetiku i životnu sredinu, gde je zastupao kako domaće klijente, tako i međunarodne korporacije. Radio je na nekim od prvih projekata iz oblasti obnovljivih izvora energije u Srbiji i Crnoj Gori, pre nego što je 2014. godine osnovao sopstvenu kancelariju.

Jovan je ekspert za pravo energetike i životne sredine, sa posebnim fokusom na pravo EU. Takođe je učestvovao na nekoliko projekata koji se odnose na usklađivanje domaćih propisa sa EU direktivama. Autor je mnogih tekstova na temu domaćeg i evropskog prava energetike. Jovan je osnivač Regulatornog instituta za obnovljivu energiju i životnu sredinu (RERI) i jedan od osnivača Udruženja za pravo energetike Srbije.

Govori engleski jezik. Član je Advokatske komore Beograda i Advokatske komore Srbije od 2014. godine.

ostanite toku

Prijavite se za naše objave:

Some description text for this item

RERI is the organization founded with the aim to achieve objectives related to promotion and improvement of rights to healthy and preserved environment, sustainable management of natural and renewable energy resources.
Instagram Feed

© 2023 RERI – Renewables and Environmental Regulatory Institute | All Rights Reserved

to top